Niet alleen andere lettertypen …

Geplaatst door

Dat lettertype Sans Forgetica van gisteren is natuurlijk niet bruikbaar op onze website. Ik moet er niet aan denken. Nou hoef je gelukkig ook niet alle teksten op de site te onthouden. Het kan toch zijn dat er positieve reacties van onze lezers komen, maar …

Het is niet de aanleiding, maar we gaan een beetje restylen: ander behangetje, kwastje verf hier en daar, allemaal net iets anders dan je gewend was. En de kleuren zijn aangepast aan het seizoen: herfst.

Het is mogelijk dat de site enige tijd niet toegankelijk is. Treur niet we zorgen als “professionele doehetzelvers” zo snel mogelijk voor een optimale kijkervaring.

O ja, als we ons eenmaal in de nieuwe jas presenteren, laat eens weten wat je ervan vindt. Vinden we leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *